Indlægssåler

Indlægssåler fremstilles efter biomekaniske principper, dvs de tilgodeser kroppens naturlige bevægemønster. Ledbevægelse og sene-/muskeltræk optimeres, så ”overarbejde” for nogle af kroppens dele undgås.

Bestil tid

Klinikken er åben efter aftale.

Ring på 75 55 71 92 og bestil din tid.

På god fod

Genskab normal fodfunktion

Indlægsfremstilling er min store passion og forudgås af en grundig fod- og benundersøgelse, hvor jeg ser på kroppen som en helhed. Jeg vurderer dine fødder i forhold til fodens naturlige funktion både under almindelig gang og ved større belastning og tager hensyn til dit behov for aktivitet. Jeg vurderer om dit fundament er ustabilt, og om dine gener stammer fra fødderne.

Jeg fremstiller dynamiske indlægssåler til korrektion og styring af føddernes naturlige bevægelse. Styringen og dynamikken tillader musklerne at arbejde hensigtsmæssigt og har dermed en trænende effekt. Mine indlægssåler sikrer, at bevægelser i leddenes yderstillinger undgås, hvorved risikoen for overbelastningsskader minimeres.

Bestil tid

Oftest får du indlægssålerne med hjem med det samme. Der aftales altid en tid til kontrol af sålernes effekt. Ved behov tilrettes sålerne, indtil de fungerer og afhjælper dine gener. De individuelt fremstillede indlægssåler skal benyttes i alt fodtøj for at opnå optimal effekt og det bedste resultat opnås naturligvis, når fodtøjet passer perfekt til fødderne.

Fødderne er kroppens fundament.

Hvis fødderne ikke fungerer normalt, er der ikke kun risiko for at få ondt i fødderne, det kan også gå ud over knæ, hofte, lænd og ryg. Fejlstillinger af fodens knogler, overbevægelighed, overvægt, benlængdeforskel og svage muskler er hver for sig grunde, der svækker kroppens fundament. Når et ustabilt fundament udsættes for ekstra belastning ved f.eks. sport, løb, dans og leg, forværres gener i fødderne og i andre dele af kroppen.

Fodbehandlinger

Jeg behandler mange forskellige gener i fødderne og også relaterede gener højere oppe i bevægeapparatet.

Bøjlebehandlinger

Bøjlebehandling af nedgroet tånegl.  Behandles nemt og smertefrit med en neglebøjle.

Indlægssål

Indlægssåler fremstilles efter biomekaniske principper, dvs. de tilgodeser kroppens naturlige bevægemønster.

På god fod med aktive fødder

Ring og bestil en tid så finder vi en løsning på dine fodproblemer

Bestil tid